ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ-ΑΓΓΛΟΜΑΘΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ – ΑΓΓΛΟΜΑΘΗΣΗ»

AELOLE
Το κέντρο Αγγλικής Γλώσσας <<ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ – ΑΓΓΛΟΜΑΘΗΣΗ>> ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2000, στην οδό Συκουτρή 2 και Τσιτσάνη στην περιοχή της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα. Από τότε και μέχρι σήμερα, συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου ξενόγλωσση εκπαίδευση, συνδυάζοντας   την πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία του ιδιοκτήτη και υπεύθυνου σπουδών Μιχάλη Τσάτσαρη και του έμπειρου διδακτικού προσωπικού, με τη συστηματική χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων ( χρήση διαδραστικών πινάκων, e-books, video) σε όλα τα επίπεδα.


Από το ξεκίνημα μας η βασική μας φιλοσοφία είναι να αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά τον κάθε μαθητή με βάση τις προσωπικές του ανάγκες και ικανότητες.
Βασική μας επιδίωξη είναι να δώσουμε στο μαθητή μας τα κίνητρα εκείνα που θα τον κάνουν να αγαπήσει την ξένη γλώσσα. Έρχεται σε μας όχι διότι πρέπει να μάθει Αγγλικά αλλά διότι συμμετέχει ευχάριστα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

 Για να πετύχουμε τους παραπάνω στόχους στηριζόμαστε:
  • στην επιλογή και συχνή ανανέωση σύγχρονου εκπαιδευτικού υλικού.
  • στη συνεχή και συστηματική αξιολόγηση των μαθητών μας και κυρίως
  • στην ειλικρινή και τακτική ενημέρωση των γονέων τους.

 Το κλασσικό ερώτημα πολλών γονιών, όταν έρχονται για πρώτη φορά στο σχολείο μας είναι << πότε το παιδί μου θα πάρει το Lower ή το Proficiency>>; Βασική μας πεποίθηση ήταν και παραμένει ότι εφόσον ο μαθητής μας αγαπήσει πραγματικά την ξένη γλώσσα και κυρίως αντιληφθεί τη σημασία της σωστής εκμάθησης ξένων γλωσσών ως βασικού εργαλείου για τη μελλοντική του εξέλιξη και επαγγελματική αποκατάσταση, η απόκτηση πιστοποιητικών έρχεται αβίαστα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 Συνεχίζουμε, λοιπόν, με σκληρή δουλειά, συνέπεια και σοβαρότητα το έργο μας έτσι ώστε οι μαθητές μας να είναι έτοιμοι να διακριθούν σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

AELOLE / Author & Editor

Το κέντρο Αγγλικής Γλώσσης ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ – ΑΓΓΛΟΜΑΘΗΣΗ ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2000, στην οδό Συκουτρή 2 και Τσιτσάνη στην περιοχή της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα.

Coprights @ 2018, Blogger Templates Designed By agglomathisi | Templatelib